Crna magija pod lupom šerijata-Zijad Ljakic

Crna magija pod lupom šerijata-Zijad Ljakic
  • Click to enlarge

$34.95


Product Information
Specification

Privlačni svijet magije, sihra i vradžbina, oduvijek je zanimao i inteligentne i proste ljude. Zaista je magija čudan svijet, spoj stvarnosti i praznovjerja, nauke i vradžbine, raznih motiva i ciljeva. Rasprostranjenost i raznovrsnost crne i bijele magije u savremeno doba je dostigla vrhunac. 

Šejtanske spletke i neprijateljstvo prema insanu su stare koliko Ademovo potomstvo. Šerijatski tekstoviKur'ana i sunneta ukazuju da je ljudski život nepre-stana borba između čovjeka i šejtana. 
Živimo u vremenu uzavrelih i rasplamsanih okultnih (tajnih) sila, gdje je idejna opsjednutost temama sihra, džina i uroka preplavila javni i privatni život ljudi. Sihrbazi, vračari, gatari, šarlatani, kvaziljekari i nadriučači rone u mutnom, iskorištavaju neznanje i ljudsku lakovjernost pa uzimaju svoj danak. 
U tom duhovnom košmaru na scenu stupaju nadriljekari i vidari sa svojim zabranjenim, novotarskim, neispravnim i sumnjivim metodama otklanjanja crne magije, džinskog opsjedanja i uroka. Zbog toga pisati o ovim temama iz ugla šerijata i sa aspekta islama ne može biti višak govora niti puko duhovno nadograđivanje, nego nasušna potreba i obaveza. 

Pred vama, poštovani čitaoci, je skromna knjiga o duhovnim bolestima (sihra, opsjedanja i uroka) koja obrađuje tri centralne oblasti: hadise, pitanja i odgovore i priručnik za liječenje.

 

 Autor knjige: Zijad Ljakic

Tvrdi povez

Broj str: 440

 

Product Code CRND8FKQ89
Stock Level 10
Condition New
Weight 0.150lb

Customer Reviews

This product hasn't been reviewed yet.

Write a review

Write Review

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart