Ibrahimova Krema-Ekscema i Psorijaza

Ibrahimova Krema-Ekscema i Psorijaza
  • Click to enlarge

$12.00


Product Information
Specification

Ibrahimova Krema

Šta su Ekscema i Psorijaza?

Ekscema je jedan vid dermatitisa ili upale vanjskog sloja kože. Izraz “ekscema” se koristi za opis jedne cjele grupe kožnih upala, koje se veoma često ponavljaju. Prepoznatljiva je  po crvenilu, otekotinama kože, svrabežom i suhoćom, krastama, peruti, otvorenim ranicama, krvarenju.Psorijaza je autoimuna bolest koja napada kožu.Prepoznatljiva je po crvenim plikovima na koži. Ovi plikovi su poslijedica psorijaze, koja u oboljelim djelovima dovodi do prekomjerne kožne reprodukcije i upaljena. Kožne naslage se povećavaju u oboljelim predjelima, tako da ovi djelovi dobiju glatko-bjeli izgled. Psorijaza nije zarazna.

NOVO! Tretman protiv Eksceme &Psorijaze bez upotrebe steroida. Sve što vam treba za liječenje kožnih iritacija, svrabeža, perutanja i suhoće kože. Ovaj preparat uspješno liječi, smekšava, čisti i ublažuje kožne iritacije, perutanje i suhoću. Ibrahimova krema za Ekscemu i Psorijazu je obogaćena u narodu poznatim travama u obliku ekstrakata i esecijalnih ulja: Kokosovo ulje, ulje od sjemenki Grejpfruta, ulje Nara, ulje Bundeve, Jojobino ulje, Bademovo ulje, Rojal Gellee, Med, Čorokotovo ulje, Zob i Vitamin E. U dodatku ima kremasto – koncentrisanu kupku podobnu za djecu.

BEZ STEROIDA, KORTISONA, TARA, ULJA ORAHŠNICA I MIRISA.

Preparat sadrži dugotrajno djelujuće sastojke za intezivno održavanje vlažnosti kože. Hranjivi sastojci preprata, pomažu u otklanjanju i smanjivanju kožnih naslaga i crvenila, smiruju i podspješuju glatkoću kože sprečavajući pretjerano isušivanje kože pogotovo u laktovima, koljenima i drugim problematičnim predjelima tjela.

SASTOJCI: Voda, Kokosovo ulje, ulje sjemenki Grejpfruta, emulzifirajući vosak, Palmino ulje, gliserin na bazi povrća, Phenoxyethanol, Guma Ksantana, Rojal Gellee, Med, Čorokotovo ulje, ulje Nara, ulje Bundeve, Zob, Jojobino ulje, Bademovo ulje i Vitamin E.

NAČIN UPOTREBE:

Nanijeti po potrebi tokom dana i noći na cijelo tjelo za hidraciju kože.Obratite pažnju na ostale djelove tjela koji su skloni prekomjernom sušenju.

 

 

 

 

Product Code IBR518
Stock Level 12
Condition New
Weight 0.320lb

Customer Reviews

This product hasn't been reviewed yet.

Write a review

Write Review

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart