FORMULA ZA POBOLJŠANJE RASTA KOSE
Product Information
. FORMULA ZA POBOLJŠANJE RASTA KOSE Djelotvrnost i osnovne funkcije Formule za poboljšanje rasta kose Sastojci: 100% prirodno ulje Suncokreta, kokosovo ulje, maslinovo ulje, ricinusovo ulje,Jojobino ulje, Čorokotovo ulje, Majčina dušica, Esencijalno Ruzmarinovo ulje, esencijalno ulje kedra, esencijalno ulje nane, Sulfur. Način upotrebe: Bočicu prije upotrebe dobro promućkati, potom manju kolicinu na vrhovima prstiju umasirati direktno na tjeme. Masaža tjemena poboljšava cirkulaciju krvi, a dobra cirkulacija poboljšava rast kose.Upotrebljavati na vlažnu ili suhu kosu. Castor oil, ricinusovo ulje ((Ricinus communis) L. Ulje ricinusa se dobija hladnim presovanjem semenki biljke (Ricinus communis) L.. Iako poznato po svojoj unutrašnjoj upotrebi kao purgativ, ricinusovo ulje je izvrsno i za spoljnu upotrebu.Ricinusovo ulje čuva i daje vlažnost koži pa se zbog tih svojstava najviše koristi za izradu kozmetičkih preparata kao što su sapuni i šamponi. Koristi se za negu suhe i oštećene kose .
Djelotvrnost i osnovne funkcije Formule za poboljšanje rasta kose Sastojci: 100% prirodno ulje Suncokreta, kokosovo ulje, maslinovo ulje, ricinusovo ulje,Jojobino ulje, Čorokotovo ulje, Majčina dušica, Esencijalno Ruzmarinovo ulje, esencijalno ulje kedra, esencijalno ulje nane, Sulfur.
Sastojci: 100% prirodno ulje Suncokreta, kokosovo ulje, maslinovo ulje, ricinusovo ulje,Jojobino ulje, Čorokotovo ulje, Majčina dušica, Esencijalno Ruzmarinovo ulje, esencijalno ulje kedra, esencijalno ulje nane, Sulfur.
Način upotrebe: Bočicu prije upotrebe dobro promućkati, potom manju kolicinu na vrhovima prstiju umasirati direktno na tjeme. Masaža tjemena poboljšava cirkulaciju krvi, a dobra cirkulacija poboljšava rast kose.Upotrebljavati na vlažnu ili suhu kosu. Castor oil, ricinusovo ulje ((Ricinus communis) L. Ulje ricinusa se dobija hladnim presovanjem semenki biljke (Ricinus communis) L.. Iako poznato po svojoj unutrašnjoj upotrebi kao purgativ, ricinusovo ulje je izvrsno i za spoljnu upotrebu.Ricinusovo ulje čuva i daje vlažnost koži pa se zbog tih svojstava najviše koristi za izradu kozmetičkih preparata kao što su sapuni i šamponi. Koristi se za negu suhe i oštećene kose .
Castor oil, ricinusovo ulje ((Ricinus communis) L. Ulje ricinusa se dobija hladnim presovanjem semenki biljke (Ricinus communis) L.. Iako poznato po svojoj unutrašnjoj upotrebi kao purgativ, ricinusovo ulje je izvrsno i za spoljnu upotrebu.Ricinusovo ulje čuva i daje vlažnost koži pa se zbog tih svojstava najviše koristi za izradu kozmetičkih preparata kao što su sapuni i šamponi. Koristi se za negu suhe i oštećene kose .
Price: $12.00